| Telefon do spełniania marzeń! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dreamer
Liczba postów : 91 Join date : 16/12/2014
| Temat: Telefon do spełniania marzeń! Sob Gru 27, 2014 9:53 pm | |
| Model telefonu: Dreamer się na tym nie zna, jednak wie, że androida i żadnej kostki sprzed dwudziestu lat nie posiada. Tapeta: Klik Dzwonek wiadomości: jeden z systemowych - dwa miauknięcia kota Dzwonek połączenia: Hunter - sztandar Kontakty:
Ostatnio zmieniony przez Dreamer dnia Nie Gru 28, 2014 10:06 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aerlynn
Liczba postów : 37 Join date : 03/12/2014
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Sob Gru 27, 2014 10:18 pm | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: No coś ty! Myślałam, że tylko ja potykam się co chwilę. Miło wiedzieć, że jest ktoś jeszcze. Jak to u niej?! Sukienka sukienką! Proszę mi jej nie dotkać ; ) Ogólnie siedzę przed telewizorem, jest zimnnnnnnnnnno i nie bardzo mam ochoty chuchać na zimne powietrze. Kiedy się zobaczymy? | |
|
| |
Aerlynn
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Sob Gru 27, 2014 10:28 pm | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: Powiedziałabym, że chętnie skuszę się na wspólną kąpiel, ale niestety nie byłeś grzeczny w tym roku. Mam nadzieję, że znajdziesz odrobinę czasu dla mnie. Może moglibyśmy pójść na gorącą czekoladę! Albo na cokolwiek innego słodkiego! Właśnie! Skoro mowa o szyciu, może i dla mnie coś wyczarujesz? | |
|
| |
Aerlynn
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Sob Gru 27, 2014 11:39 pm | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: Uwielbiam niespodzianki! To, że nikogo nie ugryzłeś, to nie znaczy, że byłeś grzeczny. Po za tym wolę wylegiwać się w wannie. :3 | |
|
| |
Aerlynn
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Sob Gru 27, 2014 11:50 pm | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: Ponoć rodzice nigdy nie kłamią, ale różnie bywa. No ja się domyślam, że na Tobie mi będzie dużo lepiej, ale nie wiem czy jesteś na to gotowy! | |
|
| |
Aerlynn
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Nie Gru 28, 2014 10:55 am | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: Raczej nie o to mi chodziło. Tak czy siak, nie powinieneś się na mnie obrażać. No chyba, że chcesz by Lynn była nieszczęśliwa i płakała po kątach. | |
|
| |
Aerlynn
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Nie Gru 28, 2014 11:11 am | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: Tak na pocieszenie. Nie myśl sobie, ze każdemu wysyłam! ._. Właściwie tylko Tobie.
1 nowy mms: Kliknij, aby odtworzyć. | |
|
| |
Aerlynn
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! Wto Sty 06, 2015 12:17 pm | |
| Od: Lynn Treść wiadomości: Miło <3 Mam nadzieję, że zdjęcie nie wyląduje szybko w koszu. I jak tam wizyta u nauczycielki? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Telefon do spełniania marzeń! | |
| |
|
| |
| Telefon do spełniania marzeń! | |
|