Szkoła Magii i Czarodziejstwa

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Niszczenie marzeń.

Go down 
+4
Lorelei
Sara
Lucky
Rosea
8 posters
AutorWiadomość
Rosea

Rosea

Liczba postów : 71

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPon Gru 08, 2014 6:10 pm

Moja ulubiona zabawa. ♥
Zasady są proste. Piszemy swoje marzenie, a następna osoba musi je zniszczyć (pisząc dlaczego się nie spełni) i podać swoje własne.

Chciałabym dużo, dużo, dużo pierniczków! ♥
Powrót do góry Go down
http://thegueenoffood.tumblr.com/
Lucky

Lucky

Liczba postów : 206

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPon Gru 08, 2014 6:58 pm

Przyjdzie mikołaj i wszystkie ci zje.

Chce ślub Nepci z Ineś.
Powrót do góry Go down
Sara

Sara

Liczba postów : 192

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyWto Gru 09, 2014 9:38 pm

Umarli dawno temu.

Chcę iść spać wcześnie.
Powrót do góry Go down
Rosea

Rosea

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptySro Gru 10, 2014 12:29 am

Nie uda Ci się to, ponieważ Ziemię zaatakują kosmici. Całą noc będziesz słyszała odgłosy bitwy. Rano natomiast garstka ludzi, którzy przeżyli (w tym ty, leniwiec leżąca całą noc w łóżku zamiast walczyć), zostanie niewolnikami obcych. Przykro mi. :c

Chciałabym mieć czarną dziurę w miejscu żołądka! <3
Powrót do góry Go down
Sara

Sara

Liczba postów : 192

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyCzw Gru 11, 2014 6:08 pm

Przykro mi, ale za mało palisz, przez co dym papierosów nie wyżera Ci dziury w żołądku. Nieważne, ze to niemożliwe : /

Chciałabym mieć coś na zawsze.
Powrót do góry Go down
Lorelei

Lorelei

Liczba postów : 29

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPią Gru 12, 2014 5:25 pm

Nic na świecie nie jest wieczne, więc nie możesz czegoś posiadać na zawsze.
Chciałabym polatać na paralotni ♥
Powrót do góry Go down
Miranda

Miranda

Liczba postów : 116

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPią Gru 12, 2014 5:28 pm

Niestety ciąży na tobie klątwa i za każdym razem jak będziesz chciała polatać na paralotni z nieba spadną tysiące meteorytów, niszcząc wszystko dookoła a zwłaszcza paralotnię!

Chcę mieszkać w ciepłych krajach.
Powrót do góry Go down
Rosea

Rosea

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptySob Gru 20, 2014 5:22 pm

Nigdy nie będziesz mieszkała w ciepłych krajach. Ba! Twoja noga tam nigdy nie postanie. Dlaczego? Kiedy obudzisz się jutro rano okaże się, że tak naprawdę Ty nie istniejesz.... Duuum, duum, dum...
Chce mi się spać. :c

Chciałabym być wyspana po sześciu godzinach snu!
Powrót do góry Go down
Pelle

Pelle

Liczba postów : 40

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyWto Gru 23, 2014 12:32 pm

Nie będziesz, bo przebudzisz się w złym momencie.

Chciałabym dostać się na premierę Hobbita.
Powrót do góry Go down
Lorelei

Lorelei

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyWto Gru 23, 2014 2:15 pm

Ooo Hobbit ♥ Aż żal niszczyć takie marzenie, ale cóż...

Nie dostaniesz się na premierę Hobbita, ponieważ już jutro ogłoszą dekret o niezwykłości Legolasa, a co się z tym wiąże, oglądnąć Hobbita z jego udziałem będą mogli jedynie wyróżnieni. Aby dostać na to pozwolenie, trzeba będzie zdać specjalny egzamin. Gdy będziesz na niego jechała, nieszczęśliwie poślizgniesz się na owocu awokado, którego drzewo wyrosło niespodziewanie na Twoim podwórku. Złamiesz sobie w ten sposób nogę, co oczywiście jeszcze nie będzie wystarczające, aby Cię powstrzymać. Wykonasz prowizoryczna konstrukcję usztywniającą złamaną kończynę, ale pech chciał, że filc, z którego to zrobisz, pochodził z ukrytego pod Twoim pokojem laboratorium i będzie nasiąknięty substancją powodująca utratę pamięci. Twoja wola będzie jednak tak silna, że cudem dotrzesz na miejsce egzaminu, po drodze między innymi rozwalając starszej pani stragan z pomidorami. Gdy już jednak przyjdzie Twoja kolej na test, okaże się, że pustka w Twojej głowie nie zawiera żadnych informacji dotyczących wspaniałości Legolasa i, wychodząc na idiotkę, oblejesz egzamin.

Chciałabym nic dziś nie robić.
Powrót do góry Go down
Pelle

Pelle

Liczba postów : 40

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyCzw Gru 25, 2014 10:15 am

Niestety nie będzie tak, ponieważ są święta, a ty musisz zapierdalać, bo ci mam karze. c:

Chciałabym żeby nie było tego całego Rafaello w moim pokoju. (tak, mam cztery paczki, tak, dostałam na święta)
Powrót do góry Go down
Lorelei

Lorelei

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyCzw Gru 25, 2014 4:06 pm

Nie będzie tam tego całego Rafaello, bo przyjdę i je zjem ♥

Chciałabym latać!
Powrót do góry Go down
Kirke

Kirke

Liczba postów : 26

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPią Gru 26, 2014 3:32 pm

Szkoda psuć takie ładne marzenie. :c
Nigdy nie będziesz latać, ponieważ jesteś tylko zwykłym człowiekiem, a latanie samolotem nigdy nie będzie tym samym czym jest lot ptaka.
Co innego paralotnia! c:

Chciałbym mieć własnego smoka! *o*
Powrót do góry Go down
Miranda

Miranda

Liczba postów : 116

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPią Gru 26, 2014 7:47 pm

(Szczerze to też bym chciała ;o; )
Smoki nie istniejo, a nawet jakby genetycy stworzyli w końcu jakiegoś smoka, to nie byłoby cię na niego stać!~

Chciałabym żeby cały rok było ciepło.
Powrót do góry Go down
Rosea

Rosea

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptySob Gru 27, 2014 4:17 pm

O nie, nie, nie! To marzenie musi się spełnić!! ♥♥ Aczkolwiek trzeba je zepsuć... To nie Ty będziesz gwałcić Vida, a on Ciebie! Ship ♥♥

Chciałabym żeby nie bolał mnie ząb. O_o
Powrót do góry Go down
Camelia

Camelia

Liczba postów : 31

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyNie Gru 28, 2014 6:26 pm

Trudno, ząb zepsuje si się do końca przez święta i już go nie uratujesz i będzie cie bolał piekielnie wręcz.

Niech mnie ktoś przytuli.
Powrót do góry Go down
Kirke

Kirke

Liczba postów : 26

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPią Sty 02, 2015 11:14 pm

Nikt Cię nie przytuli, ponieważ ja tak mówię. O_o Wybaczysz?? :c

Chciałbym, żeby było duużo więcej wolnego!
Powrót do góry Go down
Lucky

Lucky

Liczba postów : 206

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. EmptyPią Sty 02, 2015 11:29 pm

T.T będę płakać

Nie będzie, w końcu za niedługo wejdą tylko miesięczne wakacje, a potem całkiem je zlikwidują, ferie zimowe też są nie potrzebne. Lepiej dołożyć zamiast tego semestralne egzaminy itp. <3

Niech mnie ktoś przytuli bardzo proszę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Niszczenie marzeń. Empty
PisanieTemat: Re: Niszczenie marzeń.   Niszczenie marzeń. Empty

Powrót do góry Go down

Niszczenie marzeń.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Telefon do spełniania marzeń!